Facebook

02. Cours Saleya – Unik lägenhet på Cours Saleya med stora terrasser och havsutsikt

 Kategori

4 personer

2+2 sängar

2 badrum + 1 WC

82 m2

wifi

Unik lägenhet på Cours Saleya med stora terrasser och havsutsikt

Denna otroligt fina lägenhet har entrén i gatuplan och ligger med direkt utgång till mat- och blomstermarknaden Cours Saleya i Gamla stan och endast ett stenkast från Promenade des Anglais. Den är modern och nyligen renoverad och stoltserar med två terrasser, även dessa helt nyrenoverade, om totalt 150 m² varav en av dem med utsikt över havet.

Vardagsrummet och köket i öppen planlösning ligger en våning upp och har två franska balkonger som vetter ut mot marknaden. I den närliggande hallen fins en gästtoalett. De två sovrummen, var och en med dubbelsängar (180 cm), har tillhörande badrum och ligger med fönster ut mot den tysta terrassen på baksidan. Den nedre terrassen är möblerad med matbord, utomhuskök med grill och utomhusdusch. En trappa leder upp till den övre terrassen som har en fantastisk utsikt över marknaden, Les Ponchettes och havet.

Lägenheten har ett fullt utrustat kök, en tvättmaskin och torktumlare, luftkonditionering och Bluetooth-högtalare.

Lägenheten har ett mycket centralt läge i Gamla stan nära bland annat torget Place Massena och shoppinggatan Avenue Jean Médecin. Vill man sola och bada kan man besöka antingen någon av strandklubbarna eller någon av de publika stränderna som ligger vid strandpromenaden Promenade des Anglais. I Gamla stan finns ett myller av restauranger, caféer och butiker.

Touristic registration no: 06088020321MX

Facts

  • Terrasser (150 kvm), AC (sovrum och vardagsrum), diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare
  • Nice

Hyra: Hög- och lågsäsong: 2 500€/vecka (min 7 nätter)

  • Terrasser (150 kvm), AC (sovrum och vardagsrum), TV, wifi (high-speed), diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare
  • Nice

Hyra: Hög- och lågsäsong: 2 500€/vecka (min 7 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Tillgänglighet

Kommentera