Facebook PXL

**INTRODUKTIONSPRIS** Les Iris – Fin lägenhet m stor och solig takterrass

 Kategori

4 personer

2+2 dubbelsängar

1 badrum + toalett

 75 m2

wifi

**NY LÄGENHET**

Härlig lägenhet med privat solig takterrass

Denna härliga och rymliga lägenhet ligger i ett lugnt bostadsområde cirka 15 minuters promenad från Antibes centrum. Lägenheten har en spektakulär utsikt över havet och bergen. Lägenheten har två våningar varav den översta har en helt privat takterrass på 75 kvm. Det finns en privat parkering på framsidan av bostaden.

Lägenheten är 75 kvm och har kök och vardagsrum i en öppen planlösning med utgång till en lång balkong som vetter söderut mot Nice-bukten. Vardagsrummet har en stor L-formad soffa, soffbord och ett matbord för 6 personer. Köket är modernt och välutrustat med kyl, frys och diskmaskin. Det finns också en 50-tums platt-TV som erbjuder både franska och brittiska TV-kanaler. Hela lägenheten har trägolv vilket är bekväm under både sommar och vinter.

De båda sovrummen har dubbelsängar (140cm x 190cm) och stora garderober med gott om lagringsutrymme. Det italienskt designade badrummet har en stor dusch och en separat del för tvättmaskin och torktumlare. Separat toalett finns i hallen.

Den underbara takterrassen på 75 kvm nås via en trappa och har en låsbar dörr. Där finns förutom bekväma loungemöbler, ett stort matbord med bänkar, två solstolar och flera stora parasoller. För att öka på bekvämligheten finns en specialdesignad bar/pentry som inkluderar en diskbänk, skåp för glas och tallrikar, bestick etc och ett litet kylskåp.

Lägenheten har WiFi och luftkonditionering i alla rum.

Cirka 15 minuters promenad från lägenheten finns det lokala butiker, ett boulangerie och en mini-stormarknad och det ligger en stor Carrefour bara 10 minuters bilresa bort.

Touristic registration no: 06004228750CM

Fakta

  • Havsutsikt, Terrass (75 kvm), balkong, tvätt- och diskmaskin, torktumlare, wifi, AC (i alla rum), hiss, privat parkering
  • Antibes

Hyra: Lågsäsong: €128/natt, ordinarie pris €160/natt (min 3 nätter)
Högsäsong: €160/natt, ordinarie pris €200/natt (min 3 nätter)

Vid längre uthyrning än 3 veckor finns möjlighet för förhandling av pris.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 128 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera