Facebook PXL

Le Refuge des Pecheurs – Ljus hörnlägenhet med havsutsikt

 Kategori

2+(2) personer

1 dubbelsäng+(1 bäddsoffa)

1 badrum+1 wc

45 m2

wifi

Fakta

  • Balkong, AC (i v-rum och sovrum), tvättmaskin, diskmaskin, wifi, hiss
  • Saint-Jean-Cap-Ferrat

Hyra:
Lågsäsong 110€/natt (min 2 nätter)
Högsäsong 190€/natt (min 2 nätter)

Tillgänglighet

Ljus hörnlägenhet med havsutsikt

Välkommen till denna tilltalande lägenhet med modern öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Denna ljusa och soliga hörnlägenhet ligger på översta våningen i en mindre fastighet. Lägenheten är renoverad med eftertanke och har moderna och praktiska lösningar. Sovrummet har inbyggda skåp och en säng för två (160 cm). Vardagsrummet har en bäddsoffa som passar alldeles utmärkt för de lite yngre alternativt en vuxen samt en TV. Det moderna badrummet är helt nyrenoverat och i lägenheten finns även en gäst-WC.

Den charmiga 5 kvadratmeter stora balkongen har en underbar havsutsikt. Här kan du med fördel njuta av ditt morgonkaffe. Lägenheten ligger perfekt i närheten av byn och bara en liten promenad från stranden, hamnen med restauranger och mataffär.

Vill du upptäcka de närbelägna byarna Villefranche-sur-Mer och Beaulieu-sur-Mer så ligger de endast en liten promenad från Cap-Ferrat. Vill man ta sig lite längre bort mot Nice eller Monaco, så är det bara att hoppa på bussen som stannar inte så långt från lägenheten.

Cap-Ferrat är en av de mes natursköna platserna på Rivieran. Här kan man vandra längs med havet och titta på de vackra exklusiva villorna. Man kan dyka eller snorkla i det klara vattnet eller varför inte besöka Villa Ephrussi de Rothschild, en fantastiskt rosa villa som byggdes av baronessan Beatrice Ephrussi de Rothschild i början av 1900-talet, med flera exotiska trädgårdar.

Touristic registration no: 06121021831DP

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 110 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera