Facebook PXL

Le Florence – Högst upp i huset med stor och härlig terrass

 Kategori

2+2 personer

2+2 sängar

1 badrum + wc

53 m2

wifi

Le Florence – Högst upp i huset med stor och solig terrass

Effektivt planerad lägenhet med tre rum och kök, belägen högst upp i huset. Det finns en stor terrass om ca 23 kvm i soligt västerläge samt en separat balkong med morgonsol. Lägenheten består av kök och vardagsrum i öppen planlösning mot terrassen, ett större sovrum (med 160 x 200 säng) och ett mindre sovrum (med 140 x 190 säng), modernt duschrum samt separat toalett. Alla rum har AC. Hela lägenheten renoverades för några år sedan i ljus, skandinavisk stil. 

Hiss för 2-3 personer går hela vägen upp och rakt in i lägenheten och från lägenheten finns även utgång till trapphus. Terrassen är försedd med två markiser och här finns matbord med plats för upp till 8 personer samt en liten lounge-grupp.

Läget är lugnt och perfekt med bara ca 5 minuters promenad till spårvagnsstationen Alsace-Lorraine från vilken man snabbt tar sig till flygplatsen. Åt andra hållet är det bara en station in till Jean Medicin för den som vill spara på stegen. Vill man istället promenera så är det ca 15 minuters promenad. Läget är även gynnsamt i förhållande till stranden dit det bara är ca 8 minuters promenad. Till Nice centralstation promenerar man på ca 10 minuter. 

I grannskapet finner man livsmedelsaffärer, bagerier, caféer samt all övrig service man kan förvänta sig i ett storstadskvarter. Till Gamla stan med dess myller av restauranger, caféer, butiker och marknad kommer du på 15 minuter.

Det finns ett parkeringsgarage två kvarter från lägenheten där man kan hyra en parkeringsplats om man är bilburen.

Touristic registration no: 06088020621MX

Fakta

  • Terrass, balkong, AC (alla rum), diskmaskin, tvättmaskin, TV, wifi, hiss
  • Nice

Hyra: Lågsäsong 120€/natt (min 5 nätter), Högsäsong 165€/natt (min 5 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 120 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera