Facebook PXL

**LÅGT PRIS** Les Bougainvilles – Lägenhet med balkong, nära Croisetten

 Kategori

2 +2 personer

2 + 2 sängar

2 badrum

50 m2

wifi

*LÅGT PRIS*

Fin nyrenoverad lägenhet med balkong, nära Croisetten

Detta är en härlig lägenhet med rymlig balkong bara 200 meter från Croisetten.
Känslan är nästan som en hotellsvit i denna helt nyrenoverade (2021) lägenhet, belägen endast 200 m bakom fashionabla lyxhotellet Martinez och den berömda strandpromenaden La Croisette.

Lägenheten, som ligger på 4:e våningen av 6, har två separata sovrum, bägge med eget tillhörande badrum med dusch och toalett. Här bor man perfekt 2+2 utan att behöva trängas på samma toalett.

Ett modernt vardagsrum med kök i öppen planlösning är inrett med soffa för två och modern vägg-TV och AC, samt en bardisk med fyra barstolar. Köket är utrustat med kyl, frys och spis inklusive diskmaskin och leder ut till den rymliga terrassen.

De två sovrummen är ljusa och har var sin dubbelsäng (160 cm), rymlig garderob med skjutdörrar, och var sin vägg-TV. I de bägge sovrummen kan sängarna enkelt göras om till fyra enkelsängar. De två badrummen är nyrenoverade 2021 och helkaklade med dusch samt toalett med handfat. Ett av sovrummen har AC.

Den 12 kvm stora terrassen i söderläge nås från vardagsrum/kök och lämpar sig lika bra för både morgonkaffet som sköna kvällssamtal. balkongen är möblerad med bord och stolar och här umgås man ledigt fyra personer utan att trängas.

Den fräscha och moderna lägenheten, ligger i ett hus som heter Les Bougainvilles, och har ett fantastiskt bra läge mycket nära både strandpromenaden La Croisette och shoppinggatan Rue d’Antibes. Perfekt strategiskt belägen på en lugn sidogata, kan du här koppla av och njuta ena stunden, och ändå på mindre än fem minuters promenad befinna dig vid Medelhavet eller en trevlig kvartersrestaurang.

I kvarteret finns flera restauranger, bagerier/café, apotek och blomsterhandlare. En mycket bra och välsorterad mataffär (Casino) ligger bara 250 m bort.

Möjlighet till parkering finns i närliggande garage bara 400 m bort.

Touristic registration no: 06029023169WF

Fakta

  • Terrass, AC (vardagsrum och 1 sovrum), tvättmaskin, diskmaskin, TV, wifi, hiss
  • Cannes

Hyra: Januari-april, oktober-december 110€/natt (min 3 nätter)
Maj, juni, september 136€/natt (min 3 nätter)
Juli-augusti 145€/natt (min 3 nätter)

Andra priser gäller under festivalveckorna. Vid långtidsuthyrning erbjuds lägre pris. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 110 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera