Facebook

Lou Passagin – Härlig lägenhet med fantastisk utsikt över hamnen

 Kategori

2+2+(2) personer

2 dubbelsängar+1 bäddsoffa

1 badrum + toalett

126 m2

wifi

Härlig lägenhet med fantastik utsikt över hamnen

Detta är en riktig pärla i Nice hamn. Lägenheten i två etage ligger i en kulturmärkt byggnad från 1886 på tredje våningen utan hiss.

Från de franska balkongerna i vardagsrummet samt från den lilla frukostbalkongen i köket har man en fantastisk utsikt över hamnen.

På entréplan (våning tre) ligger det ljusa vardagsrummet, med stor soffgrupp och det stora köket med matplats. Lägenheten består av tre stora sovrum. Ett på entréplan med en dubbelsäng  för 2 personer (180 cm). På vindsplanet finns ytterligare ett stort sovrum med en dubbelsäng för två personer (160 cm) samt ett arbetsrum/allrum med en bäddsoffa för två personer (140 cm).

I lägenheten finns många fläktar.

Badrum med toalett samt den separata toaletten ligger på entréplan.

Lägenheten är smakfullt inredd i modern stil. Den ligger fantastiskt i den vackra hamnen med promenadavstånd till Gamla stan, strandpromenaden med fina strandklubbar, shopping samt mycket annat.

En kort promenad bort ligger Rue Bonaparte med många bra restauranger och roliga butiker. Den mindre kända stranden Coco Beach ligger på andra sidan hamnen.

Du tar dig mycket enkelt och smidigt till lägenheten från flygplatsen med den nya spårvagnen som har sin slutstation i hamnen.

Touristic registration no: 06088009410AK

Fakta

  • Havsutiskt, Frukostbalkong, tvättmaskin, diskmaskin, wifi, fläktar (ej AC)
  • Nice

Hyra: Lågsäsong 160€/natt (min 2 nätter), högsäsong 200€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 160 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera