Facebook PXL

**NY LÄGENHET** Albert 1er – Härlig lägenhet, 2 sovrum och fantastisk havsutsikt

 Kategori

2+2 personer

1 dubbelsäng + 2 enkelsängar

1 badrum

45 m2

Väldigt fin lägenhet med 2 sovrum och fantastisk havsutsikt

Detta är en väldigt fin liten lägenhet på våning två av tre, med härlig utsikt mot havet. Här finns två sovrum och ett litet vardagsrum med kök i öppen planlösning. Köket är nyrenoverat och mycket välplanerat med smarta lösningar.

Master bedroom är rymligt och har en dubbelsäng på 140 cm.

Det andra sovrummet är möblerat med två låga enkelsängar som är 80 cm breda.  Dessa går lätt att skjuta ihop så att det blir en dubbelsäng.

Vardagsrummet är möblerat med en soffa och ett soffbord. Här finns även ett matbord som kan fällas ut och ge plats åt sex personer. Från vardagsrummet har man utgång till en liten balkong på 2,25 kvm. Denna är möblerad med ett bord och två stolar. Här skiner solen från tidig morgon till strax efter lunch.

Köket är nytt och här finns både micro, spis, ugn, vattenkokare och kaffemaskin för kapslar och utrustning för matlagning.

Duschrum och toalett är separerade och ligger mellan köket och master bedroom. I badrummet finns även en tvättmaskin.

Bredvid huset finns en parkering med bra rotation, så man får alltid en parkeringsplats. Man kan köpa veckokort på parkeringskontoret eller så betalar man i parkeringsautomaten.

Lägenheten ligger precis i början av Gamla stan. Här har man nära till både restauranger, bagerier, slaktare, marknad, affärer och såklart, hav och strand. Vill man ge sig av på utflykt så är det bara några minuter till tågstationen som tar er till Nice, Cannes och Monaco med omnejd. Bussen går även den bara någon minut från lägenheten.

Tycker man om att åka skidor så ligger både Limone i Italien och Isola 2000 i Frankrike endast 1,5 timmes biltur från Villefranche.

Touristic registration no: 06159024713WF

Fakta

  • Havsutsikt, Balkong, AC (i vardagsrum och ett sovrum), tvättmaskin, wifi
  • Villefranche-sur-Mer

Hyra: Lågsäsong: 120€/natt, Högsäsong: 140€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 120 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera