Facebook PXL

Chatham 603 – Charmig lägenhet mitt i exklusiva Carre D’or

 Kategori

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column]

4+(2) personer

2+2 sängar+
bäddsoffa

1 badrum

48 m2

wifi

Charmig lägenhet mitt i exklusiva Carre D’Or

Det här är en charmig lägenhet med ett perfekt läge i ett av de finaste kvarteren i Nice.

Planlösningen är öppen med ett vardagsrum med bäddbar soffa (lämpar sig för småbarn), och matbord för fyra personer, portabel AC samt TV. Härifrån kan man gå ut till en liten, långsmal balkong med bord och stolar för två. Det finns två sovrum, ett lite större med dubbelsäng, fransk balkong samt portabel AC. Det mindre sovrummet har en dubbelsäng och ett ljusinsläpp i taket och fläkt.

Badrummet är helt nyrenoverat med dusch och toalett. Pentryt är funktionellt och välutrustat. Hela lägenheten är nymålad.

Lägenheten har ett fantastiskt läge i ett av Nice mest exklusiva områden, Carre D’or. Det är nära till gågatan med ett myller av butiker, restauranger och shopping. Du har tio minuters promenad till strandpromenaden, Promenade des Anglais, med strand och bad. Om du promenerar österut i tio minuter passerar du Place Massena innan du kommer till Gamla stan med alla gränder fulla med butiker och restauranger.

Touristic registration no:06088007389DP

Fakta

  • Balkong (liten), portabel AC (v-rum och det större sovrummet), diskmaskin, tvättmaskin, wifi (fiber), hiss
  • Nice

Hyra: Lågsäsong: 115€/natt (min 2 nätter), högsäsong: 130€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 115 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera