Facebook PXL

**NY LÄGENHET** Eden – Solig liten lägenhet i ett grönt och lugnt Residence

 Kategori

2+2 personer

1 dubbelsäng + 1 våningssäng

1 badrum+wc

40 m2

Solig liten lägenhet omgiven av grönska i lugnt Residence

Nära stranden i Villefranche ligger denna lilla soliga lägenhet i ett lugnt inhägnat område. Här finns bekvämligheter som parkering och pool och härliga grönområden.

Lägenheten är fördelad på två plan med en balkong (6 kvm) och en terrass (6 kvm). Båda i sydvästläge. Här kan man njuta av sol hela dagen och blicka ut över berg och grönska.

Det övre planet rymmer ett kombinerat kök (kitchenett) och vardagsrum, toalett och ett litet sovrum/cabine med våningssäng (80×200 cm). Det lilla sovrummet lämpar sig bäst för barn/ungdomar då rummet är litet. Vuxna är givetvis välkomna om så önskas. På detta plan finns även entrén.

I köket finns en spishäll med fyra plattor, liten ugn, vattenkokare, kaffemaskin (ampuller) diskmaskin och kyl med frysfack. Tvättmaskiner och torktumlare finns på lägenhetsområdet, mot en mindre kostnad.

Via en något brant trappa ner når man det större sovrummet som har utgång till terrassen. I sovrummet finns en dubbelsäng (140 cm), två garderober och ett duschrum med toalett.

Denna välplanerade lägenhet på 40 kvm ligger omsluten av olivträd, bananplantor och palmer i en välskött trädgård.

Poolen är öppen under hela högsäsongen (maj-september). Här finns ett soldäck med solstolar och även en liten snackbar och framför allt en hänförande utsikt över havet och Villefranche-bukten.

På området finns även en tennisbana som bokas online. Den kostar 25 Euro per timme ink racketar. Tennisbollar finns i lägenheten.

Parkeringen är inhägnad med kameraövervakning och endast avsedd för boende/hyresgäster.

Från lägenheten har man gångavstånd till de tre orterna Villefranche-sur-Mer, Beaulieu-sur-Mer och Cap Ferrat med dess fantastiska strandvikar och kustpromenad.

Bussen in till Nice tar ca 20 minuter och hållplatsen ligger endast några minuters promenad bort. Vill man ta tåget som går till Italien i öster eller till Cannes i väster så ligger stationen ca 8-10 minuter bort.

Touristic registration no: 06159024551WF

Fakta

  • Terrass, Balkong, diskmaskin, wifi, fläktar (ingen AC)
  • Villefranche-sur-Mer

Hyra: Juni, Juli & Augusti €220. Maj, september €160. Lågsäsong €110
(min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 110 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera