Facebook

**INTRODUKTIONSPRIS** Villa Edison – Härlig lägenhet på 3:e våningen i Antibes. Solig balkong och parkering

 Kategori

3+1 personer

1 dubbelsäng + bäddsoffa

1 badrum + toalett

63 m2

wifi

**NY LÄGENHET**

Härlig lägenhet på 3:e våningen i centrala Antibes med en stor solig balkong och parkering

Denna härliga lägenhet på tredje våningen är Idealiskt belägen nära allt som Antibes har att erbjuda. Lägenheten ligger på tredje våningen (med tillgång till hiss) belägen i ett litet modernt residens från 2010. Restauranger och barer i Gamla stan ligger i närheten, och det finns många matbutiker i området, allt från en stor Monoprix till små bagerier och grönsakshandlare. För lata dagar vid havet ligger stränderna i Ponteil och Salis inom bekvämt gångavstånd, och vill du resa längre bort är det bara 5 minuter till fots till stationen.

Lägenheten är 63 m2 med två sovrum. Det rymliga vardagsrummet på närmare 24 m2 består av en stor soffa med bekväma fåtöljer samt ett matbord som går att dra ut så det rymmer 6 personer. Det finns en TV med kanaler via en TV-box från Bouygues. Där kan man se främst franska men även kanaler  från Storbritannien, USA och andra stora internationella nyhetskanaler. Det finns även en DVD-spelare.

Den stora balkongen erbjuder även den möbler för härliga luncher och middagar. Här kan man njuta av både eftermiddags- och kvällssol.

Det separata köket erbjuder gott om arbetsytor och förvaring och är fullt utrustat med all modern utrustning, inklusive en diskmaskin, mikrovågsugn samt en tvättmaskin.

Master bedroom har utsikt över den lugna trädgården och det finns gott om garderobsutrymmen i hallen. Detta sovrum har också en AC.

Det mindre sovrummet/arbetsrummet har en IKEA-soffa som också fungerar som en enkel ”dagbädd” och kan göras om till en mindre dubbelsäng vid behov. Den sängen lämpar sig för en vuxen eller två barn.

Badrummet har badkar med dusch och ett tvättställ med två handfat. I hallen finns även en separat toalett.

Wifi finns i hela lägenheten. Förutom luftkonditioneringen i det stora sovrummet har alla rum mycket effektiva takfläktar och ett ventilationssystem för luftkylning. En mobil luftkonditioneringsenhet finns också tillgänglig vid behov. Lägenheten har en tillhörande privat parkeringsplats.

Touristic registration no: 06004202390CM

Fakta

  • Balkong, tvättmaskin, diskmaskin, wifi, AC (Master bedroom), hiss, privat parkering
  • Antibes

Hyra: Lågsäsong: €88/natt, ordinarie pris €110/natt (min 3 nätter)
Högsäsong: €104/natt, ordinarie pris €130/natt (min 3 nätter)

Vid längre uthyrning än 3 veckor finns möjlighet för förhandling av pris.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 88 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera