Facebook PXL

**Ny lägenhet** Jardin du Cap – Generös lägenhet med två stora möblerade terrasser

 Kategori

4 personer

1+1 dubbelsängar

2 badrum

97 m2

wifi

**NY LÄGENHET**

Generös lägenhet med två stora, soliga terrasser

Detta är en väldigt härlig lägenhet som ligger i ett perfekt läge vid början av Cap d’Antibes vilket gör att det är gångavstånd till både Antibes och Juan-les-Pins.

Lägenheten ligger på bottenvåningen vid en lugn liten tvärgata. De två sovrummen, var och en med sängar för två personer (det ena med en dubbelsäng och det andra med två separata sängar ihopsatta) har tillhörande nyrenoverade badrum.

Vardagsrummet är stort och luftigt och har en matplats med plats för hela åtta personer. Här finns även TV med satellit-kanaler.

Köket är fullt utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, kylskåp, ugn och köksutrustning för härliga måltider.

Fastigheten har tillgång till en stor och härlig pool. Det finns en rymlig och solig terrass på framsidan (102 kvm) mot poolen och även en terrass på baksidan (58 kvm). OBS! Terrasserna genomgår en viss renovering, så bilderna är inte helt uppdaterade.

AC finns i båda sovrummen och även i vardagsrummet. Lägenheten har wifi, Bose-system och det finns även en privat garageplats i huset.

”Capen” erbjuder härliga promenader. Man kan ta ett morgondopp vid den lilla stranden som ligger bara ett par minuter från lägenheten och gå förbi bageriet på hemvägen för att köpa med sig nybakt bröd och spröda croissanter.

Fina badställen erbjuds vid Keller Beach och Belle Rives där man kan sola, bada och njuta av en god lunch i skuggan. Restaurant Sapori och Restaurant Mo Albert Premier är väl värda ett besök för en trevlig middag. Glöm inte heller bort att det är marknad i Antibes varje torsdag och lördag där man kan handla frukt och grönt.

Närmaste flygplats, Nice Côte d’Azur, ligger 17 km bort och tar ca 20 minuter med bil eller 40 minuter med buss. Det finns mycket bra tåg- och bussförbindelser till olika spännande utflyktsmål på Franska Rivieran.

Touristic registration no: 06004195630CM

Fakta

  • Terrasser, tvättmaskin, diskmaskin, wifi, AC (alla rum), hiss, privat parkering, pool
  • Antibes

Hyra: INTRODUKTIONSPRIS
Lågsäsong: €185/natt (min 7 nätter)
Högsäsong: €245/natt (min 7 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 185 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera