Facebook PXL

**NY LÄGENHET** La Vue – Spektakulär havsutsikt, nära stranden och Gamla stan

 Kategori

2+2(+2) personer

2+2(+1+1) sängar

2 badrum + 2 wc

79 m2

wifi

Spektakulär havsutsikt, nära stranden och Gamla stan

Detta townhouse nära Antibes gamla stadsdel erbjuder dig en fantastisk havsutsikt. Det är en lägenhet med två charmiga och karaktärsfulla sovrum, nära Picassomuseet med utsikt över de gamla murarna.

Lägenheten har ett modernt och bra utrustat kök. Det finns wifi samt luftkonditionering i alla rum.

Den första våningen har ett rymligt tvåbäddsrum med ett eget badrum med dusch, toalett och handfat. I detta sovrum har man möjlighet att sova tre personer om man utnyttjar rummets extrasäng. Det finns även gott om förvaring och luftkonditionering.

Den andra våningen har ett stort dubbelrum med havsutsikt. I sovrummet finns även en badrumsavdelning med badkar och dusch. Det finns även en separat toalett med handfat.

Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning och är ljust och solig. Här finns ett matbord för sex personer och en soffa med tillhörande soffbord. På balkongen finns bord och stolar för två. Perfekt för att njuta av den fantastiska havsutsikten.

En mezzanin, dvs en mellanvåning med låg takhöjd finns ovanför köket och nås via en stege. Här finns madrasser. En person sover perfekt, men det går att sova två om man vill, t ex två barn.

Du kommer att älska att bo här, nära hjärtat av Gamla stan, och bara några minuters promenad till Antibes affärer, barer, restauranger och stränder.

Touristic registration no: 06 004 23 023 0 CM

Fakta

  • Balkong, AC (i v-rum och båda sovrummen) diskmaskin, tvättmaskin
  • Antibes

Hyra: Lågsäsong: €160/natt, högsäsong: €220/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 160 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera