Facebook

27. Le California – Stor balkong med magnifik utsikt över havet

 Kategori

4 personer

2+2 sängar

1 badrum+wc

85 m2

wifi

Stor balkong med magnifik utsikt över havet

Detta är en härlig nyrenoverad lägenhet. Det ljusa vardagsrummet med soffgrupp, bord och TV, har utgång till den möblerade balkongen med fantastisk utsikt över Villefranche-bukten och Cap Ferrat.

Mater bedroom har en dubbelsäng och utgång till samma fantastiska balkong. Det andra sovrummet har även den en dubbelsäng. Härifrån kommer man ut till den andra balkongen med utsikt över den lummiga och gröna innergården.

Det fina provencalska köket har ett matbord för fyra personer och utgång till balkong mot innergården. Badrummet är fräscht med badkar. Toaletten är separat och helt nyrenoverad.

Den stora balkongen med utsikt över havet har även utsikt över områdets pool som är till för husets gäster (öppen maj-september). Tio minuters promenad från lägenheten hittar man bageri, slaktare, mataffär och restauranger. Den vackra halvön Cap Ferrat ligger nära och erbjuder fantastisk promenad eller vandring. Här ligger också Villa Rotchild-Ephrussi som är ett populärt utflyktsmål.

Det finns mycket att göra i närområdet. Ner till stranden, hamnen och Gamla stan i Villefranche tar det ca 15 minuter att promenera. Man kan även ta skyttelbussen som går med jämna mellanrum under dagtid. Från tågstationen i Villefranche når man enkelt många spännande platser utmed Rivieran.

Touristic registration no: 06159009611WF

Fakta

  • Havsutsikt, balkong, AC, diskmaskin, tvättmaskin, wifi, hiss, parkering, pool
  • Villefranche-sur-Mer

Hyra: Lågsäsong: 205€/natt, högsäsong: 245€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Tillgänglighet

Kommentera

Risso