Facebook PXL

Les Roses – Härlig, ljus lägenhet på femte våningen med stor terrass och garage

 Kategori

2 (+2) personer

2 sängar   (+ bäddsoffa)

1 badrum + 1 toalett

50 m2

wifi

Härlig och ljus lägenhet på femte våningen med stor terrass

Välkommen till en mycket fin och ljus lägenhet på femte våningen nära Croisetten i Cannes. Här finns vardagsrum och kök i öppen planlösning, ett sovrum och en välkomnande hall. 

Vardagsrummet med AC är inrett med en bäddsoffa för två och en fåtölj (soffan på bilden är en gammal soffa), TV och tillhörande Apple TV. Ett matbord för upp till sex personer inbjuder till härliga middagar. Köket är fullt utrustat och har en bardisk med fyra barstolar. 

Det ljusa sovrummet har en dubbelsäng (160 cm), en stor garderob, byrå, spegel och AC.

Lägenheten har ett helkaklat badrum med dusch, bidé och hårtork samt en separat toalett med handfat.

Den 20 kvm stora terrassen nås från både vardagsrum, kök och sovrum. Terrassen är möblerad med solstolar, matplats samt soffgrupp. 2 st eldrivna solmarkiser ger full skugga om man skulle behöva fly undan solen en stund. Härifrån har man även en havsglimt. 

Lägenheten har även en parkeringsplats.

Huset, vilket heter Parc Imperial, ligger i ett lugnt område ca 800 m från stranden och Boulevard de la Croisette som sträcker sig längs Medelhavets strand och är cirka 2 km lång.

Runt hörnet från lägenheten bara några minuter bort på Boulevard Alexandre III, hittar man mataffär, bageri, apotek, slaktare och även en butik med färdiglagad mat. Några minuters promenad bort ut mot Point Croisette ligger ett mindre köpcentrum där det även finns en fiskbutik.

I närområdet ligger ytterligare tre bagerier, ett flertal restauranger och butiker med färdiglagad mat. Det är cirka 700 meter till Boulevard de la Croisette där man direkt kommer ner till den största publika stranden i centrala Cannes, Plage Zamenhof. Fin sandstrand med underbar utsikt mot Esterel bergen och Le Suquet, gamla stan i Cannes, och förstås båtar av olika slag som rör sig i Cannes bukten.

Där Plage Zamenhof slutar ligger hotellen Martinez och Carlton som har egna privata stränder där man kan unna sig en lyxig dag på stranden. Det finns drygt tjugo andra privata stränder med tillhörande restauranger längs Boulevard de la Croisette på vägen in mot Palais des Festivals et des Congrès (15-20 min från lägenheten), där filmfestivalen i Cannes brukar hållas och Le Suquet. Det finns även en bra sandstrand på den östra sidan av Pointe Croisette. Den heter Plage Mouré Rouge och ligger cirka tio minuters promenad från Le Roses.

Buss 21 har hållplats i närheten av lägenheten och tar er ner till järnvägsstationen på drygt tio minuter och även vidare till den gamla hamnen i Le Suquet och Hotel de Ville. I Le Suquet finns ett stort antal restauranger och där finns marknaden Forville som är väl värd ett besök med sitt härliga utbud av grönsaker, frukt, fisk, kött, blommor m.m.

Touristic registration no: 06029022528AK

Fakta

  • Terrass, AC, tvättmaskin, diskmaskin, TV, Apple-TV, parkering
  • Cannes

Hyra: Lågsäsong 110€/natt (min 3 nätter), högsäsong 130€/natt (min 3 nätter)
Andra priser gäller under festivalveckorna, välkommen att kontakta oss för information.

Har ni en liten hund som sill med så är den välkommen till Les Roses.

Rabatt ges vid långtidsbokning. Hör av er så hjälper vi er.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 120 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Chatta