Facebook PXL

**NY LÄGENHET** Mas de Tanit – Härlig lägenhet med 2 sovrum, stor terrass och pool

 Kategori

2+2 personer

2+2 sängar

1 badrum + 1 wc

60 m2

wifi

Härlig lägenhet med 2 sovrum, stor terrass och pool

Välkommen till en väldigt fin och praktisk lägenhet med ett perfekt läge med närhet till både Juan-les-Pins och Antibes. Här finns det mesta du kan önska dig för en skön semester.

Lägenheten har två sovrum. Det ena med en dubbelsäng (180 cm) och det andra med två enkelsängar (90 cm) som antingen kan skjutas ihop till en dubbelsäng eller stå var för sig. Båda sovrummen har rymliga garderober och AC och det ena har utgång till terrassen.

Vardagsrummet har en rymlig hörnsoffa med soffbord. Här finns även ett matbord med plats för 4-6 personer och utgång till den stora terrassen som under de varma månaderna blir ett extra vardagsrum.

Köket är litet men mycket funktionellt. Här finns allt för att tillaga härliga måltider tillsammans med familj och vänner.

Badrummet rymmer en dusch, ett handfat samt en tvättmaskin. Det finns en separat toalett.

Terrassen är ca 25 kvm och här finns en loungedel med två soffor och ett matbord med plats för 6-8 personer. Terrassen har en stor markis som fungerar som insyns- och solskydd.

Det finns tillgång till en stor pool som är gemensam för lägenhetshuset Mas de Tanit. Poolen är öppen under sommarhalvåret.

Till lägenheten finns även ett garage som rymmer en lite mindre bil. Här finns även extra stolar om man blir många till middagen.

Endast ett stenkast bort ligger ett bageri där du kan inhandla din baguette och croissant till frukosten. Ytterligare några minuter bort når du restauranger, butiker och stranden i Juan-les-Pins. Även tågstationen finns några minuter bort, varifrån man lätt når Cannes, Nice och övriga orter längs Rivieran.

I denna lägenhet ges alla möjligheter till att såväl laga mat och umgås hemma, varvat med dopp i poolen, till att njuta av stränder och restauranger i Juan-les-Pins och Antibes samt att med tåg eller bil göra utflykter och upptäcka den vackra Rivieran. Reser ni med hund? Inga problem, till denna lägenhet är de mycket välkomna.

Touristic registration no: 06 004 22 1012 0 CM

Fakta

  • Terrass, AC (i v-rum och båda sovrummen) diskmaskin, tvättmaskin, hiss, pool och garage. Hundar är välkomna.
  • Antibes

Hyra: Lågsäsong: €100/natt, högsäsong: €150/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 100 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera