Facebook PXL

Negresco – Centralt läge, strandnära med havsutsikt

 Kategori

2+(2) personer

2 sängar+
bäddsoffa

1 badrum

55 m2

wifi

Centralt läge, strandnära med havsutsikt

Lägenheten ligger i området ”La Côte d’Or” (guldkusten) i Nice, med entré, 25 bis Promenade des Anglais, högst upp på 7:e våningen i ett K-märkt Art Deco hus.

Huset ligger mellan Palais de la Mediterrane och det kända hotellet Negresco. Läget är mycket centralt, med bad över gatan, bröd och matbutiker runt hörnan och promenadavstånd till gamla stan med blomstertorget, hamnen och alla fashionabla affärskvarter.

Flygbussen stannar utanför huset och det finns gott om parkeringsgarage i närheten.

Nice är en underbar stad som ”lever” året om, med ett stort kulturutbud, opera och bra kommunikationer till övriga Rivieran.

Lägenheten är i ett gott skick och trevligt möblerad. Internet finns. Den är på 2 rok, (55 kvm) och anpassad för 2 personer och ev 2 barn. Köket är nyligen renoverat och är utrustat med allt man behöver.

Badrummet är stort med badkar och ny tvättmaskin. Sovrummet är rymligt, tyst och har rikligt med garderober, AC, och en vädringsbalkong. Vardagsrummet har en trevlig soffgrupp och TV, med flera svenska kanaler. Vid fönstret mot balkongen finns ett matbord där man kan sitta 6 personer. Ett par franska dörrar leder ut till en altan med plats för ett runt bord för 4-6 personer samt 2 solstolar. Altanen ligger i syd/västläge med härlig eftermiddagssol och solnedgång. Där har man en härlig utsikt över hav och strand samt upp över kullarna i Nice som glittrar vackert av alla ljus på kvällarna.

Touristic registration no: 06088010147WF

Fakta

  • Havsutsikt, balkong, AC (i sovrum), diskmaskin, tvättmaskin, TV, wifi, hiss
  • Nice

Hyra: Lågsäsong: 120€/natt, högsäsong: 140€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 120 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Chatta