Facebook PXL

**NY LÄGENHET** Villa Palma – 2-rumslägenhet med balkong, takterrass, parkering, pool

 Kategori

2+2 personer

2+2 dubbelsängar

1 badrum + toalett

60 m2

wifi

**NY LÄGENHET**

Villa Palma – Väldigt fin 2-rumslägenhet med balkong, egen takterrass, parkering och pool

Välkommen till denna nybyggda lägenhet på 60 kvm belägen på översta våningen med hiss. Här finns två sovrum, ett kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns en toalett med handfat och ett ”Salle de Bain” med dusch, två handfat och en kombimaskin för tvätt och tork.

Båda sovrummen är ljusa och trevliga med varsin dubbelsäng (160 cm), de båda rummen har mycket förvaring i skjutdörrsgarderober. Ena rummet har ett stort fönster och det andra har en balkongdörr ut till balkongen. Båda sovrummen har AC.

Köket är välutrustat med diskmaskin, kombiugn och induktionshäll och en matplats för 4 personer. Vardagsrummet är möblerat med soffa och två fåtöljer samt TV och AC. Lägenheten är självklart utrustad med wifi.

Från vardagsrummet når du den 11 kvm stora balkongen. Här finns en sittgrupp för 4-6 personer.

En våning upp hittar du lägenhetens egna takterrass på ca 68 kvm med en loungegrupp, stort parasoll samt ett matbord med plats för 6 personer. Från terrassen blickar du ut mot Juan-les-Pins och bergen i Vallauris.

I källaren finns en garageplats som du når via hissen, garageplatsen har uttag som möjliggör laddning av el-bil. I husets trädgård finns den gemensamma poolen som nås från bottenvåningen.

I Golfe Juan finns en härlig strand med både ”public beach” och olika strandklubbar. Efter en promenad på ca 1 km längs strandpromenaden kommer du till Juan-les-Pins.

I Golfe Juan finns en stor hamn med bl. a utflyktsbåtar till närbelägna öar och byar, här kan du även köpa färsk fisk. På strandpromenaden, i hamnen och i centrum av Golfe Juan finns många trevliga restauranger och barer.

I centrum hittar man flera bagerier, livsmedels-, grönsaks- och köttbutiker samt tågstation och övrig service. Utanför huset stannar bussen som går till både Antibes/Nice och Cannes.

Detta är en mycket härlig lägenhet att fira sin semester i, oavsett säsong.

Touristic registration no: 06155362023BS

Fakta

  • Takterrass, balkong, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, diskmaskin, wifi, AC, hiss, pool, privat parkering i garage.
  • Antibes

Hyra: Lågsäsong: €160/natt(min 3 nätter)
Högsäsong: €200/natt(min 3 nätter)

Långtidsrabatt: Bokar man 2 veckor eller mer erhåller man 15% rabatt.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 160 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera