Facebook

Adriana – Fantastisk lägenhet med hänförande utsikt

 Kategori

4 personer

2+2 sängar

2 badrum

70 m2

wifi

Fantastisk lägenhet med hänförande utsikt

Denna otroligt härliga och mycket smakfulla lägenhet ligger med en utsikt som får dig att inte vilja lämna terrassen. Det är en mycket bra planerad trerummare på 70 kvm, helt nyrenoverad med noga utvalda material. Vardagsrum och kök ligger i öppen planlösning.

Vardagsrummet är möblerat med soffa, fåtölj och soffbord. Det finns även en TV om man mot förmodan tröttnar på utsikten.

De två sovrummen har båda dubbelsängar och gott om garderober med specialbyggd inredning. Det ena sovrummet har utgång till den rymliga terrassen med fantastisk utsikt.

Det platsbyggda matbordet rymmer fyra personer och det lite mindre köket är välplanerat och lämpar sig för tillagning av härliga middagar.

Det finns två badrum, varav det ena utöver dusch, även har ett badkar.

Lägenheten är utrustad med wifi, fyra AC, tvättmaskin, diskmaskin, micro mm. Det finns även en tillhörande parkeringsplats.

Terrassen ligger med hänförande utsikt över havet, Cap d’Antibes och Île Sainte-Marguerite. Nedanför terrassen finns en liten undangömd strand som du bl a kommer till via en liten stentrappa från Résidence Adriana. Då terrassen inte har något stationärt räcke så rekommenderar vi att man håller små barn under uppsikt.

Lägenheten ligger ca 2,6 km från Palais des Festivals de Cannes, cirka 35 minuters promenad eller 10 minuter med bil. Till sandstränder och restauranger tar du dig på ungefär 5 minuter.

Den vackra ön Île Sainte-Marguerite är en av de så kallade Lerin-öarna och ligger bara en kort båtresa bort. Ön är 3 kilometer lång och 900 meter bred. Här möts man av Eukalyptusträd och vackra tallar. Havet skiftar i turkosblått och vattnet är kristallklart. Båten till Île Sainte-Marguerite avgår från den gamla hamnen i Cannes, varje halvtimme under större delen av dagen. Fort Royal byggdes på slutet av 1600-talet . Här satt den legendariska ”Mannen med Järnmasken”.

Touristic registration no: 06029019815WF

Fakta

  • Havsutsikt, terrass, AC (i sovrummen och i vardagsrummet), tvättmaskin, diskmaskin, wifi
  • Cannes

Hyra: Lågsäsong 170€/natt (min 4 nätter), högsäsong 210€/natt (min 7 nätter)
Andra priser gäller under festivalveckorna, välkommen att kontakta oss för information.

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 170 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera