FB

35. Royal Palm – Strandnära med terrass och havsutsikt

 Kategori

4+(2) personer

2+1+1 sängar+
bäddsoffa

1 badrum

50 m2

wifi

Strandnära med terrass och havsutsikt

Det här är en härlig och strandnära lägenhet med två rum. Vardagsrummet är trevligt inrett med soffgrupp och TV. Härifrån kommer man ut på den fina balkongen som är möblerad med matbord för fyra personer och en mysig soffgrupp.

Balkongen har en ljuvlig utsikt över havet. Köket är litet men funktionellt och välutrustat.

Sovrummet är inrett med dubbelsäng samt en våningssäng och har utgång till balkongen. Soffan i vardagsrummet är en bäddsoffa för två personer. Badrummet är fräscht och har en dusch. Toaletten är separat.

Pool finns i området som är tillgänglig för hyresgästerna i huset. Den är öppen från mitten av april till mitten av oktober. En privat parkeringsplats finns.

Området är välskött med grind och heter Royal Palm. Stranden ligger på andra sidan gatan. Marknad, restauranger och caféer finns i det trevliga närområdet som kallas La Bocca. Till centrum i Cannes tar det 5-10 minuter med bil eller buss, som stannar utanför huset. Eller varför inte promenera utmed strandpromenaden. Cannes erbjuder ett stort utbud av butiker, festivaler, närliggande resmål och andra aktiviteter.

Touristic registration no:06029013274SB

Fakta

  • Havsutsikt, balkong, AC (i v-rum och sovrum), diskmaskin, tvättmaskin, hiss, wifi, parkering, pool
  • Cannes

Hyra: Lågsäsong: 115€/natt, högsäsong: 140€/natt (min 3 nätter)

Andra priser under festivalveckorna. Välkommen att kontakta oss för information

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Tillgänglighet

Kommentera