Facebook PXL

Rue Masséna – Solig hörnlägenhet med balkong

 Kategori

3 gäster

2 sängar + bäddsoffa

1 badrum

41 m2

wifi

Map

Här har du en fantastisk hörnlägenhet med en charmig balkong som omger hela bostaden med utsikt över Rue Masséna och ligger på fjärde våningen med hiss. Du är bara 5 minuters promenad från de underbara azurblå stränderna och det pittoreska området Vieille Nice. Dessutom har du några av Nices bästa restauranger och affärer bara några steg bort.

Njut av frukost eller en eftermiddagsdrink på balkongen som vetter mot både väst och söder. Här kan du se ut över de fina tegeltaken och lyssna till sorlet av folk på gatan nedanför. Det finns luftkonditionering i både sovrummet och vardagsrummet. Smakfull inredning och bekväm möblering gör detta till en plats där du vill tillbringa tid.”

Kök och vardagsrum är i öppen planlösning. Allt är smakfullt inrett med ett matbord som går att göra större, en bäddsoffa (140 cm), soffbord samt två fåtöljer. Köket är fullt utrustat och inbjuder till att laga härliga middagar som kan avnjutas på balkongen under de varmare månaderna.

Sovrummet, med utgång till balkongen, har en dubbelsäng (160 cm) och en garderob.

I badrummet finns dusch.

På balkongen kan du njuta av härliga frukostar och kvällsdrycker med utsikt mot väst och söder, där du kan beundra de terrakottafärgade taken och lyssna till det livliga gatumyllret nedanför.

Läget är perfekt, bara ett stenkast från spårvagnslinjen på Avenue Jean Médecin (och Galeries Lafayette) samt mindre än fem minuters promenad till spårvagnslinjen som tar dig till flygplatsen. Dessutom är det mindre än 15 minuters promenad till Nices tågstation, vilket gör det lätt att utforska staden och dess omgivningar.

Touristic registration no: 0608802871 SMX

Facts

  • balkong, AC, tvättmaskin, hiss, wifi
  • Nice

Hyra: Lågsäsong: €125/natt, högsäsong: 160/natt (min 3 nätter)

Availability

Map

All images

Map

Detaljer

Prisformulär: 125 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Chatta