03. Saint Pierre – Stor terrass med härlig utsikt och bra läge

 In

4+2 personer

2+2 sängar+
bäddsoffa

2 badrum

74 m2

wifi

Stor terrass med härlig utsikt och bra läge

Detta är en fin lägenheten med centralt läge som ligger på 5:e våningen med hiss. Lägenheten har en härlig utsikt över takåsar i Nice och de vackra kullarna. Lägenheten är ljus och fräsch med tre rum.

Vardagsrum och kök finns i en öppen planlösning med matbord för sex personer. Två ljusa och trevliga sovrum finns med ett rymligt badrum med toalett. Det finns även en extra toalett.

Lägenheten har en härlig terrass på 40 m2 med soffgrupp, matbord och utedusch. Det stora sovrummet med dubbelsäng ligger mot en lugn innergård. Det mindre sovrummet ligger också mot innergården och har två enkelsängar som enkelt kan dras samman. Vardagsrummet är möblerat med en bäddbar soffa för två personer. TV och wifi finns i lägenheten.

Lägenheten ligger centralt nära det berömda hotellet Negresco. I området finns många små butiker, restauranger och caféer. Det är ca 200 meter till strandpromenaden, Promenade des Anglais, med strand och bad. På 10-15 minuter promenerar ni via Place Massena till Gamla Stan med sitt myller av butiker och restauranger. Missa inte det vackra blomstertorget, Cours Saleya.

Touristic registration no:06088007602SB

Fakta

  • Terrass, AC, diskmaskin, tvättmaskin, TV, wifi (fiber, chromecast), hiss
  • Nice

Hyra: Lågsäsong: 140€/natt, högsäsong 175€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Tillgänglighet

Leave a Comment