Facebook PXL

Soleil – Magnifik lägenhet med storslagen utsikt över havet och Cap Ferrat

 Kategori

4 personer

2+2 sängar

2 badrum

110 m2

wifi

Magnifik lägenhet med storslagen utsikt över havet och Cap Ferrat

Detta är en härlig våning med fantastisk utsikt över en av världens vackraste bukter och Cap Ferrat. Lägenheten har rymliga och ljusa rum med panoramafönster mot havet. Balkongen är möblerad. Inne finns ett matbord för sex personer, flera soffgrupper, TV och musikanläggning.

Köket är modernt och välutrustat. Ett sovrum har dubbelsäng med angränsande badrum med dusch, badkar och wc. Även det andra sovrummet har en dubbelsäng med ett angränsande badrum.

Bil kan vara en fördel då lägenheten ligger i ett kuperat område. Det finns parkering inne på området i mån av plats. Finns även ett garage för mindre bil.

Tio minuters promenad från lägenheten finns bageri, slaktare, mataffär och restauranger. Bussar tar er till stranden och havet under dagtid och även ner till Nice. Villefranche har även en tågstation. Den vackra halvön Cap Ferrat ligger nära och erbjuder fantastisk promenad eller vandring. Här ligger också Villa Rotchild-Ephrussi som är ett populärt utflyktsmål. Det finns mycket att göra i närområdet.

Touristic registration no: 06159013068AK

Fakta

  • Havsutsikt, balkong, diskmaskin, tvättmaskin, TV, wifi, hiss, parkering (i mån av plats), Garage (för mindre bil)
  • Villefranche-sur-Mer

Hyra: Lågsäsong: 190€/natt, högsäsong: 230€/natt (min 3 nätter)

Tillgänglighet

Karta

Alla bilder

Detaljer

Prisformulär: 190 per natt(+ skatter och avgifter)

Tillgänglighet

Kommentera