Facebook PXL

På Franska rivieran mellan Nice och Monaco ligger Saint-Jean-Cap-Ferrat på halvön Cap Ferrat. Detta är en fin, lugn och elegant liten ort. Staden har alltid lockat de rika och berömda, från kungligheter till Charlie Chaplin, Frank Sinatra och David Niven.

Tycker man om spektakulära kustnära promenader, att dyka, snorkla, sola och njuta av mat och dryck, då är detta rätt plats att åka till. Den lite längre vandringen runt halvön är magisk med ett varierande landskap längs med havet, genom byn och nedanför hänförande villor. 

Paloma Beach och Plage de Passable är två av Rivierans bästa stränder och ligger i Saint-Jean. Här får du en solbädd där du kan spendera hela dagen under ett parasoll, bada och avnjuta en god lunch. Du kan även köpa med dig en quiche eller en baguette, från ett av flera caféer och bege dig till någon av de publika stränderna såsom Cro de Peï Pin eller pärlan Les Fossettes. 

De idylliska orterna Villefranche och Beaulieu ligger bara ett stenkast bort. Vill man göra en lite längre utflykt så kan man besöka Nice, Èze, Cap d’Ail eller Monaco. Det är bara att hoppa på en buss, cykla eller hyra en liten bil. 

Le Refuge des Pecheurs – Ljus hörnlägenhet med havsutsikt

Detaljer

Prisformulär: 110 per natt(+ skatter och avgifter)

Visa detaljinformation