Facebook PXL

Vence är en vacker och charmig stad belägen i sydöstra Frankrike i regionen Provence-Alpes-Côte d’Azur. Staden har en rik historia och kultur, med arkeologiska lämningar som visar att människor har bott här i mer än 2000 år.

En av de mest imponerande sevärdheterna i Vence är den gamla medeltida stadskärnan, som ligger högt på en kulle och omges av vackra murar. Här kan man promenera genom de smala och pittoreska gatorna, besöka små butiker och restauranger och beundra den fantastiska utsikten över omgivningarna.

För de som älskar konst och kultur är det värt att besöka Matisse-museet, som ligger i en vacker villa med en stor trädgård. Museet innehåller en stor samling av Matisse konstverk, inklusive målningar, skulpturer och teckningar.

En annan höjdpunkt i Vence är katedralen Notre-Dame de la Nativité, som är känd för sina imponerande konstverk och arkitektur. Katedralen innehåller också många vackra kapell och reliker.

Runt Vence finns fantastisk natur och det finns många äventyrliga vandringar att göra.

Vence ligger också nära franska Rivieran, med många vackra stränder och kuststäder att utforska. Nice, Cannes och Antibes är alla inom räckhåll och erbjuder fantastisk shopping, mat och nattliv. Till närmaste strand är det ca 15 minuter med bil.

Villa Mo-Strom – Stort fantastiskt hus med underbar utsikt

Detaljer

Prisformulär: 570 per natt(+ skatter och avgifter)

Visa detaljinformation